standard-title Kontaktirajte nas Budite slobodni kontaktirati nas putem emaila, telefonom ili popunjavanjem formulara niže na stranici. Na mail i obrazac odgovaramo u najkracem mogucem roku.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni kontaktirati nas putem emaila, telefonom ili popunjavanjem formulara niže na stranici. Na mail i obrazac odgovaramo u najkracem mogucem roku.

Dežurni telefon: +385 99 450 9809

Kontakt Dom Trag plus

USTANOVA TRAG PLUS

Osekovska ulica 18
10000 Zagreb

Do Doma se dolazi tramvajem od stajališta linija 2, 3 i 13 na križanju Vukovarske i Ivanićgradske ulice te od stajališta linija 1, 9 i 17 na križanju Zvonimirove ulice i Ulice Donje Svetice. Također smo povezani i autobusnom linijom broj 215 s Kvaternikovog trga (silazak kod tržnice Volovčica).

Tražite li smještaj u DOMU ZA STARIJE?

Molimo Vas, ispunite osnovne informacije o osobi za koju tražite smještaj i kontakt informacije o skrbniku. Nakon što zaprimimo poruku kontaktirati će Vas predstavnik doma. Vaši osobni podaci upisani u kontakt formular brisat će se nakon ostvarenog kontakta, osim ukoliko dođe do suradnje ili potrebe za daljnjom komunikacijom. Ukoliko niste suglasni s korištenjem vaših podataka na navedeni način, zahvaljujemo vam na želji za kontaktom te vas pozivamo da nam se obratite telefonskim putem ili dolaskom u našu Ustanovu.

Spol

Osoba

Molimo, prepišite kod sa sličice.